Stojković: Otišao sam po malo znanja, nisam napustio Srbiju

Izvor: Danas, 01.Okt.2019, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: Otišao sam po malo znanja, nisam napustio Srbiju

Jedan od vodećih svetskih genetečara Miodrag Stojković poručio je sa Harvarda da rodni Leskovac i Srbiju nije napustio, već da je otišao po malo znanja kako bi njegov rad na polju steriliteta bio još uspešniji, prenosi Radio-televizija Srbije (RTS). Članak Stojković: Otišao sam po malo znanja, nisam napustio Srbiju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Genetičar Stojković: Nisam napustio Srbiju, otišao sam u inostranstvo po malo znanja

Izvor: Radio 021, 01.Okt.2019

Jedan od vodećih svetskih genetečara Miodrag Stojković poručio je sa Harvarda da rodni Leskovac i Srbiju nije napustio, već da je otišao po malo znanja kako bi njegov rad na polju steriliteta bio još uspešniji, prenosi Radio-televizija Srbije...Odlazak doktora Stojkovića u Ameriku u maju ove...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.