Stižu DualSense kontroleri u novim bojama za PS5

Izvor: B92, 17.Maj.2021, 11:19

Stižu DualSense kontroleri u novim bojama za PS5

Nešto što su pobornici Playstation tabora želeli u ponudi kod nove generacije konzola jeste raznorsnost po pitanju boja, a sada će uz belu, moći da se izabere između crne i crvene.

Iako je Sony sa razlogom PS5 došao u beloj varijanti, mnogima se ova boja nije dopala, navodi play.co.rs, već su tražili nešto u tamnijim tonovima.

Odgovor je konačno stigao i to u vidu 2 nova DualSense kontrolera koji dolaze sa crnom i crvenom(bordo) bojom. Crni model nosi naziv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Midnight Black, dok je crveni nazvan Cosmic Red.

Ove nove varijante dolaze sa očuvanim dvotonskim stilom, pošto je središnji prostor kontrolera kod oba modela crn. Kontroleri će u SAD postati dostupni za kupovinu od 11. juna sa istom cenom kao za standardni model – 70 dolara. Trenutno nije poznato kada će ovi modeli doći u Evropu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.