Stiže još vakcina

Izvor: B92, 21.Mar.2021, 10:42

Stiže još vakcina

U utorak uveče za Srbiju će iz Rusije krenuti novi kontigent od 100.000 vakcina "Sputnjik V", najavio je jutros ministar za inovacije Nenad Popović.

"Upravo sam od mog ruskog kolege, ministra industrije i trgovine Ruske Federacije, Denisa Manturova, dobio potvrdu da u utorak uveče za Srbiju poleće avion sa 100.000 novih vakcina ''Sputnjik V''", napisao je Popović na Tviteru.

Ministar je dodao da je time >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rusija još jednom pokazala da nas ne ostavlja na cedilu kada nam je najpotrebnija.

"Hvala braćo", naveo je Popović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sledeće nedelje stiže još 100.000 doza vakcine "Sputnjik V"

Izvor: Radio 021, 21.Mar.2021

Novi kontigent od 100.000 vakcina "Sputnjik V" u utorak uveče će krenuti iz Rusije za Srbiju, najavio je jutros ministar za inovacije Nenad Popović..."Upravo sam od mog ruskog kolege, ministra industrije i trgovine Ruske Federacije, Denisa Manturova, dobio potvrdu da u utorak uveče za Srbiju poleće...

Nastavak na Radio 021...

Vladika Stefan: Vakcinišite se da biste sačuvali život VIDEO

Izvor: B92, 21.Mar.2021

Vladika Stefan, vikarni episkop remezijanski, uputio je poziv građanima Srbije da se vakcinišu protiv bolesti kovid 19...On se građanima obratio putem videa i pozvao ih da vakcinacijom sačuvaju živote..."Narode dragi, ja sam se vakcinisao da bih vam služio, vakcinišite se i vi, da biste pre svega...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.