Stefanović u Ivanjici: Za dve i po godine bolja elektroenergetska mreža

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Nov.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović u Ivanjici: Za dve i po godine bolja elektroenergetska mreža

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je danas u Ivanjici da će za dve i po godine elektro-energetska mreža biti unapređena i omogućiti stabilno napajanje, dok će, kako je naveo, za pet godina sa dodatnim kapacitetima potencijalnim investitorima "moći da pruže snabdevanje strujom sa dve strane".

U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova navodi se da je Stefanović kazao da će država nastaviti intenzivna ulaganja u infrastrukturu i bezbednost u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << toj opštini, kako bi stvorila povoljan ambijent za potencijalne investitore, jer joj je, kako je kazao, "cilj da se ljudi zapošljavaju i žive kvalitetnije i bolje".

"Nastavljamo dalje investicije u zdravstvu. U poslednjem ciklusu u zdravstvene objekte u ovoj opštini uloženo je gotovo 800.000 evra i to nije kraj. Želimo da planski, na odgovoran i ozbiljan način, kažemo ljudima šta i kada možemo da uradimo, koliko će biti potrebno novca za to i da to u predviđenom roku i završimo", rekao je Stefanović.

On je tokom posete obišao Policijsku stanicu i razgovarao sa načelnikom i zaposlenima o rezultatima i uslovima rada, nakon čega je istakao da je bezbednosna situacija u Ivanjici dobra, da rad policije daje dobre rezultate, kao i da je stopa kriminala smanjena i da nije počinjeno nijedno teže krivično delo.

Stefanović je dodao da su mu policajci ukazali da im nedostaju terenska vozila, kako bi njihova patrolna delatnost bila još efikasnija, i najavio je da će se ministarstvo kroz nabavku vozila, ali i informatičke opreme, kao i rekonstrukciju jednog dela stanice potruditi da olakša njihov rad.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.