Stefanović najavio nastavak serijala Vojska Srbije za decu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2022, 11:31

Stefanović najavio nastavak serijala "Vojska Srbije za decu"

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović najavio je danas nastavak serijala kratkih edukativnih filmova „Vojska Srbije za decu“, koji na zanimljiv i pristupačan način predstavlja segmente vojne tematike.

U saopštenju Ministarstva odbrane navodi se da je reč o delu serijala u kom predstavljaju sredstva namenjena mladima sa ciljem da se bolje upoznaju sa svim onim čime Vojska Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << danas raspolaže.

"Srećan sam kada vidim koliko naši mladi ljudi vole svoju vojsku, koliko vole da vide i naše avione, helikoptere, tenkove, haubice, naš ubojiti "Oganj" i PASARS, "Lazara" i "Miloša", a još sam srećniji kada ih sretnem kao buduće vojnike na dobrovoljnom služenju vojnog roka ili u vojnim školama", naveo je Stefanović.

Ministar je pozvao sve zainteresovane mladiće i devojke da se prijave za dobrovoljno služenje vojnog roka i dodao: "I vi možete biti u ovim ulogama i živeti svoj san - prijava za dobrovoljno služenje vojnog roka je u toku".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stefanović najavio nastavak serijala „Vojska Srbije za decu“

Izvor: Danas, 16.Maj.2022

Ministar odbrane Nebojša Stefanović najavio je danas nastavak serijala kratkih edukativnih filmova "Vojska Srbije za decu", koji na zanimljiv i pristupačan način predstavlja segmente vojne tematike, saopštilo je Ministarstvo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.