Stefanović i Kif o značaju saradnje u borbi protiv terorizma

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović i Kif o značaju saradnje u borbi protiv terorizma

Ministar sa ambasadorom Kine Li Mаnčаngom o daljem unapređenju dve zemlje koje imaju dobre i tradicionalno prijatelske odnose.

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Velike Britanije Denisom Kifom o nastavku saradnje dve zemlje u oblasti unutrašnjih poslova.

Pročitajte i:

Stefanović i Kif su istakli važnost saradnje u borbi protiv terorizma i ekstremizma, a razgovarali su i o unapređenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saradnje u sprečavanju krijumčarenja duvana i akcizne robe.

Са амбасадором Велике Британије Денисом Кифом о наставку сарадње двеју земаља у области унутрашњих послова и важности сарадње у области борбе против тероризма и екстремизма. pic.twitter.com/p8FSDgVpy0

— Небојша Стефановић (@NesaStefanovic) August 30, 2018

Takođe danas u Beogradu, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je sa ambasadorom Narodne Republike Kine Li Mančangom o nastavku saradnje u oblasti bezbednosti.

Stefanović i Mančang su konstatovali da je saradnja policija dve zemlje na visokom nivou, a tema sastanka bili su i konkretni koraci u njenom daljem unapređenju.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, Stefanović i Kif su konstatovali da su Srbija i Kina dve zemlje koje imaju dobre i tradicionalno prijatelske odnose.

Сарадња полиција Србије и Кине на високом је нивоу, а тема састанка са амбасадором Ли Манчангом били су и конкретни кораци у њеном даљем унапређењу. pic.twitter.com/MPWRL0tX94

— Небојша Стефановић (@NesaStefanovic) August 30, 2018

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.