Stefanović sa Kifom i Mančangom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović sa Kifom i Mančangom

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Velike Britanije Denisom Kifom o nastavku saradnje dve zemlje u oblasti unutrašnjih poslova.

Stefanović i Kif su istakli važnost saradnje u borbi protiv terorizma i ekstremizma, a razgovarali su i o unapređenju saradnje u sprečavanju krijumčarenja duvana i akcizne robe.

Stefanović je nakon toga razgovarao i sa ambasadorom Narodne Republike Kine Li Mančangom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o nastavku saradnje u oblasti bezbednosti.

Stefanović i Mančang su konstatovali da je saradnja policija dve zemlje na visokom nivou, a tema sastanka bili su i konkretni koraci u njenom daljem unapređenju.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, Stefanović i Mančang su konstatovali da su Srbija i Kina dve zemlje koje imaju dobre i tradicionalno prijateljske odnose.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNO, STIŽU RODE Potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović i Ana čekaju DRUGO DETE

Izvor: Blic, 30.Avg.2018

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović i njegova supruga Ana početkom sledeće godine imaće razlog za slavlje jer čekaju prinovu. Kako „Blic” ekskluzivno saznaje, Ana je u četvrtom mesecu trudnoće i čeka dečaka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.