Stefanović: Sa vlastima će pregovorati opozicija i nestranačke ličnosti

Izvor: Danas, 14.Apr.2019, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Sa vlastima će pregovorati opozicija i nestranačke ličnosti

Lider Levice Srbije i jedan od članova Saveza za Srbiju Borko Stefanović izjavio je danas da će u delegacijama za pregovore s vlastima u domenu medijskih sloboda i slobodnih i fer izbora biti predstavnici opozicionih stranaka i nestranačke ličnosti. Članak Stefanović: Sa vlastima će pregovorati opozicija i nestranačke ličnosti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borko Stefanović: U delegacijama za pregovore predstavnici opozicije i nestranačke ličnosti

Izvor: Beta, 14.Apr.2019

Lider Levice Srbije i jedan od članova Saveza za Srbiju Borko Stefanović izjavio je danas da će u delegacijama za pregovore s vlastima u domenu medijskih sloboda i slobodnih i fer izbora biti predstavnici opozicionih stranaka i nestranačke ličnosti.Stefanović je za televiziju N1 kazao da će njihove...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.