Staro sajmište: Pretučen na smrt kod splavova

Izvor: Glas javnosti, 25.Jul.2013, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staro sajmište: Pretučen na smrt kod splavova

BEOGRAD - Rano jutros na Starom sajmištu povređena su dva muškarca, od kojih je jedan preminuo, izjavio je koordinator za odnose sa javnošću u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac.

Hitnoj pomoći je oko 03.25 časova javljeno da na Starom sajmištu u blizini splavova dve osobe leže na travi, a pretpostavlja se da su povređeni u tuči, rekao je Lutovac.

Muškarac star oko 30 godina zadobio je povredu vrata i kičme i na licu mesta je obavljena reanimacija, ali je, nažalost, konstatovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << njegova smrt, kazao je Lutovac.

Drugi muškarac star oko 39 godina zadobio je povredu glave i desne podlaktice, zbrinut je i prevezen na VMA, dodao je Lutovac.

Ti splavovi ili treba da se policijski obezbede ili da se zatvore.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.