Obezbeđenje prebilo čoveka na smrt?

Izvor: B92, 25.Jul.2013, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obezbeđenje prebilo čoveka na smrt?

Beograd -- Nekoliko nepoznatih radnika obezbeđenja učestvovalo u incidentu kod beogradskih splavova u kom je jedan muškarac (30) pretučen na smrt, kažu u MUP-u za B92.

U Informativnoj službi MUP-a je rečeno Tanjugu da je na Starom sajmištu ispred splava restorana "Saund" oko 03.30 časova više nepoznatih radnika obezbeđenja zadalo više udaraca mladiću starom 30 godina, koji je od zadobijenih povreda preminuo po prijemu u bolnicu.

Kako je za B92 objašnjeno u MUP-u, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne zna se da li su ti radnici obezbeđenja sa splava "Saund" ili iz nekog drugog objekta, već se navodi da se radi o "nekoliko nepoznatih radnika obezbeđenja" koji su učestvovali u incidentu.

Iz policije je saopšteno i da je 20 osoba privedeno na informativni razgovor, kao i da policija intenzivno radi na otkrivanju počinilaca ovog krivičnog dela.

Jutros su agencije prenele da je osoba koja je pozvala Hitnu pomoć rekla da je ispred splava izbila tuča i da su dve osobe povređene.

Drugi muškarac star oko 40 godina zadobio je povredu glave i desne podlaktice, zbrinut je i prevezen na VMA, dodao je Lutovac.

Takođe, sinoć su povređene i dve osobe u saobraćajnom udesu koji se dogodio kod Careve ćuprije u Beogradu. U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko 01.55 časova, kada se prevrnuo automobil, muškarac star oko 60 godina i drugi muškarac stara oko 37 godina zadobili su povrede glave i prevezeni su na VMA, rekao je Lutovac.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 99 intervencija, od kojih 27 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili psihijatrijski bolesnici, dodao je Lutovac.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Muškarac na Starom sajmištu preminuo od povreda

Izvor: Blic, 25.Jul.2013

Rano jutros na Starom sajmištu povređena su dva muškarca, od kojih je jedan preminuo, izjavio je Tanjugu koordinator za odnose sa javnošću u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac. ..Hitnoj pomoći je oko 03.25 časova javljeno da na Starom sajmištu u blizini splavova dve osobe leže na travi, a pretpostavlja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.