Muškarac brutalno pretučen na smrt

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2013, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac brutalno pretučen na smrt

Jedan tridesotogodišnji muškarac umro je od zadobijenih povreda u tuči koja se dogodila kod splavova na Starom sajmištu, a drugi (39) je sa težim povredama prevezen u bolnicu.

Lekari su oko pola četiri jutros primili poziv da kod splavova neko leži na travi.  Osoba koja je obavestila Hitnu pomoć o tome, navela je da se tu dogodila tuča.

"Kada su ekipe stigle na lice mesta, zatekli smo muškarca koji je imao ozbiljne povrede vrata i kičme. Pokušana je reanimacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali je on nažalost, preminuo", rekao je saradnik za odnose sa medijima Hitne pomoći Mirko Lutovac.

Lekari su na licu mesta zbrinuli još jednog muškaraca (39), koji je sa povredama glave i podlaktice prevezen na Vojno-medicinsku akademiju.

U noći između srede i petka lekari Hitne pomoći imali su ukupno 101 intervenciju, od čega 27 na javnim mestima. Za pomoć su se najčešće javljali psihijatrijski bolesnici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Mladić preminuo nakon tuče kod Starog sajmišta

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jul.2013

Mladić (30) preminuo je od povreda zadobijenih u tuči koja se dogodila kod splavova na Starom sajmištu a drugi (39) je sa težim povredama prevezen u bolnicu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.