Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2023, 15:15

Stanari zgrada kod niškog keja u ekstra zoni, ali tvrde – ekstra baš i nije

Niko od nadležnih nije odgovorio na pitanja stanara zgrada u blizini Keja na Nišavi da li se zaista u Nišu u stambenom bloku gradi reciklažno dvorište. Okupili su se na protestu da potpišu i drugu peticiju, u kojoj navode da bi to moglo da ima štetne posledice na okolinu, zdravlje i sigurnost stanara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Nišlije peticijom traže hitnu obustavu plana izgradnje reciklažnog dvorišta na Bulevaru

Izvor: JužneVesti.com, 22.Apr.2023

Zbog najava da će reciklažno dvorište biti u blizini njihovih zgrada, stanari Ulice Branka Krsmanovića okupili su se danas da iskažu svoje nezadovoljstvo. Dok jedan deo njih, nakon kontakta sa gradonačelnicom Niša, veruje da će sve biti u korist građana, drugi smatraju da bi takva izgradnja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.