Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanari kod Vučevića, sa sastanka otišli nezadovoljni

Stanari kuće u Dositejevoj ulici u Novom Sadu, kojima je investitor kopajući temelje susednog placa srušio ceo zid, još su na ulici. Investitor im je, kako kažu, kao privremeni smeštaj ponudio tri barake s poljskim toaletima, što su odbili i pomoć zatražili od gradskih vlasti. Odgovor ih, međutim, nije zadovoljio.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanari iz Dositejeve nedelju dana bez krova nad glavom (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2018, 14:45

Već sedmi dan stanari Dositejeve 11 proveli su van svojih domova. Oni i dalje čekaju na smeštaj nakon što su prošle srede ostali bez svojih stanova, kada je investitor, koji je na susednoj parceli kopao temelje, srušio zid njihove kuće. ..I dok investitor poručuje da užurbano traži rešenje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.