Štampa: Olbrajtova se povukla iz trke za Telekom Kosova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2012, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štampa: Olbrajtova se povukla iz trke za Telekom Kosova

PRIŠTINA -

Bivši američki državni sekretar Medlin Olbrajt se povukla iz trke za privatizaciju Pošte i telekoma Kosova, piše danas Zeri, pozivajući se na neimenovane izvore.

Prema tim izvorima, kompanija Kapital Menadžment El-El-Si se povukla iz ekonomskih razloga.

U Ministarstvu za ekonomski razvoj Kosova izjavili su da nemaju informacije da će se bilo koji učesnik povući iz procesa privatizacije, s tim da bi sve trebalo da bude jasno 15. januara, do kada će kompanije izneti finansijske ponude.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olbrajtova odustala od kosovskog Telekoma

Izvor: Blic, 27.Dec.2012

Priština - Bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt se povukla iz trke za privatizaciju Pošte i telekoma Kosova, piše danas Zeri, pozivajući se na neimenovane izvore...Prema tim izvorima, kompanija Kapital Menadžment El-El-Si se povukla iz ekonomskih razloga...U Ministarstvu za ekonomski...

Nastavak na Blic...

Olbrajtova odustaje od Pošte Kosova

Izvor: B92, 27.Dec.2012

Priština -- Kompanije bivše američke državne sekretarke se, po pisanju prištinskog lista Zeri, povlači iz privatizacije Pošte i telekoma Kosova (PTK)...Kako prenosi prištinski list kompanija Kapital menadžment na čijem čelu je Medlin Olbrajt se povukla iz trke za PKT iz ekonomskih razloga...S...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.