Srušio se avion s turistima u Tanzaniji, 11 mrtvih

Izvor: B92, 15.Nov.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se avion s turistima u Tanzaniji, 11 mrtvih

Najmanje 11 osoba poginulo je na severu Tanzanije kada se srušio laki avion s turistima koji je leteo ka Nacionalnom parku Serengeti.

Avion "cesna karavan", u kojem se nalazio pilot i 10 putnika, prevozio je turiste iz grada Aruše u severnoj Tanzaniji kada se srušio u krater Ngorongoro, navodi se u saopštenju tanzanijske avio-kompanije "Koastal evijejšen", prenosi Rojters.

Tanzanijska čarter avio-kompanija navodi da identitet poginulih neće biti objavljen dok se njihove porodice ne obaveste.

Uzrok nesreće je, za sada, nepoznat, saopštila je policija.

Nacionalnost turista koji su se nalazili u avionu još nije utvrđena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U AFRICI: Srušio se turistički avion u Tanzaniji, 11 poginulo

Izvor: Kurir, 15.Nov.2017

Najmanje 11 osoba poginulo je danas na severu Tanzanije kada se srušio laki avion s turistima koji je leteo ka Nacionalnom parku Serengeti, popularnoj turističkoj destinaciji, saopštila je tanzanijska aviokompanija "Kostal Aviejšn".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.