Srpski specijaliteti na sajmu u Njujorku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2010, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski specijaliteti na sajmu u Njujorku

NJUJORK -

Na vodećem svetskom sajmu prehrambenih specijaliteta Fensi fud šou od 27. do 29. juna, među 2.400 izlagača iz celog sveta predstaviće se i šest firmi iz Srbije.

One će promovisati ekskluzivni asortiman slanih i slatkih delikatesa za više od 80.000 posetilca koji se očekuju na sajmu.

Izbor najfinijih srpskih sireva, šumskih pečuraka, srpskih malina, kupina i sušenog voća kao i čokolade, namazi i sosovi biće predstavljeni pod zajedničkim sloganom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Srbija, prirodno".

Kompanije koje izlažu svoje proizvode na sajmu ove godine su "Biotrend Donato", "Arex Marzipan", "Frigo Grand", "Igda", "Mlekara Šabac" i "Sirogojno".

Nastup naših preduzeća na sajmu organizovao je USAID Agrobiznis projekat u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Agencijom za promociju investicija i izvoza SIEPA.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.