Srbi blistaju u Ajntrahtu, golovi i asistencije Jovića i Kostića (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi blistaju u Ajntrahtu, golovi i asistencije Jovića i Kostića (VIDEO)

Srpski reprezentativci Luka Jović i Filip Kostić odigrali su maestralno u pobedi svog Ajntrahta nad Hanoverom u gostima.

Klub iz Frankfurta slavio je rezultatom 3:0 i u svakom od tri pogotka učestvovali su naši igrači.

Jović je prvo asistirao Antu Rebiću za vođstvo, da bi onda iskoristio sjajan centaršu Kostića i povisio prednost gostiju.

Nekadašnji igrač Štutgarta i Hamburga je asistenciji pridodao i pogodak u finišu susreta, a ponovo je "paker" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bio Jović.

Mladi centarfor je na ovom meču postigao 15. gol u šampionatu i ostao prvi na listi strelaca, a upisao je i petu asistenciju. Njegov kolega Rebić zabeležio je osmi gol, a Kostić šestu asistenciju i drugi gol u ligi.

Ajntrajht se vratio na šesto mesto sa 37 bodova, dok je Hanover pretposlednji sa samo 14.

Golove i šanse sa meča možete pogledati ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.