BL - Ajntraht na srpski pogon, Jović je TATA! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2019, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - Ajntraht na srpski pogon, Jović je TATA! (video)

Morao je Luka Jović da ubaci u viši stepen prenosa kako bi Ajntraht prekinuo niz od četiri vezana remija. Mladi tata asistirao i pogodio na gostovanju Hanoveru.

Druga polovina 2018. godine bila je bajkovita za Luku Jovića, a šta tek da kažemo za uvodna dva meseca u novoj godini.

Mladi reprezentativac Srbije blistao je u duelu sa Šahtjorom, zatim je stigla radosna vest o prinovi, a Luka je odmah pokazao da je tata u svakom smislu reči.

Fudbaleri Ajntrahta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << savladali su Hanover u okviru 23. kola nemačke Bundeslige 0:3 (0:0) i tako prekinuli niz od četiri uzastopna remija.

Sav posao je odrađen u nastavku meča, a najveći deo su obavili srpski internacionalci Luka Jović i Filip Kostić.

Luka Jović je šestom asistencijom u sezoni omogućio Rebiću da dovede Ajntraht u vođstvo, a nedugo zatim i sam je pogodio protivničku mrežu posle centaršuta Filipa Kostića.

Bivši fudbaler Crvene zvezde tako je u danu kada je dobio vest o prinovi postigao 21. gol u sezoni, petnaesti u Bundesligi.

U poslednjem minutu utakmice Luka Jović se revanširao Filipu Kostiću, upisao je drugu asistenciju na utakmici, sedmu u sezoni, a Kragujevčanin se postarao da pogodi za konačnih 0:3!

Mijat Gaćinović je utakmicu gledao sa klupe, na terenu je proveo samo dva minuta u sudijskoj nadoknadi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Briljantni Sančo održava Dortmund na prvom mestu

Izvor: B92, 24.Feb.2019

Fudbaleri dortmundske Borusije savladali su Leverkuzen na svom stadionu u okviru 23. kola nemačke Bundeslige i tako zadržali mesto na čelu tabele...Dortmund je poveo preko Zagadua nakon pola sata utakmice, a asistent tog pogotka bio je Džejdon Sančo, koji je izveo korner na "prvu" stativu, pa se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.