Španci šokirani: Par došao u modnu emisiju i otkrio svoju najmračniju tajnu

Izvor: B92, 26.Apr.2016, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci šokirani: Par došao u modnu emisiju i otkrio svoju najmračniju tajnu

Gledaoci jedne emisije u Španiji doživeli su pravi šok kada su se pojavili dvadesetsedmogodišnja Ana i dvadesettrogodišnji Dani koji su svima otkrili svoju ljubav. Pitate se čemu šok? Pa, oni su brat i sestra.

Zapravo, oni dele istu majku, a zaljubili su se tek pošto su saznali da su brat i sestra. Sve vreme njihovog gostovanja njihovi očevi su sedeli u prvom redu i čekali da par otkrije svoju veliku tajnu.

“Nismo došli samo da promenimo način oblačenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << došli smo da promenimo naš život u potpunosti. Moramo da vam priznamo nešto, a ovo je najbolje mesto za to”, priča Ana, prenosi "Mirror".

Kako kažu, najveća im je želja da ih javnost podrži i bude na njihovoj strani.

U trenutku priznanja da su oni zapravo brat i sestra, kamera se okrenula i snimila lica njihovih očeva čije su oči bile pune suza, a zatim su počeli da aplaudiraju.

U Španiji incest, ako je dobrovoljan s obe strane, nije krivično delo.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.