Šojgu: Modernizacija naoružanja ruske armije ne prestaje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2020, 14:12

Šojgu: Modernizacija naoružanja ruske armije ne prestaje

"Od početka ove godine ruske trupe dobile su više od 700 najnovijih ili unapređenih i modernizovanih verzija oružanih sistema i oruđa", izjavio je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu, prenosi TAS.

"Naoružavanje armije i mornarice se nastavlja. Od početka godine 776 osnovnih, novih i unapređenih verzija vojne opreme isporučeno je našim jedinicama", rekao je Šojgu.

On je posebno istakao unapređeni projekat 955A (Borei-A) stretešku, raketnu nuklearnu podmornicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Knjaz Vladimir" i dva broda za podršku koja su uvedena u rusku mornaricu.

"Pored toga, ruskoj armiji je isporučeno 58 novih letelica - helikoptera i aviona, više od 140 oklopnih vozila i 510 višenamenskih vozila", naveo je Šojgu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šojgu: Modernizacija naoružanja ruske armije ne prestaje

Izvor: B92, 30.Jun.2020

Od početka ove godine ruske trupe dobile su više od 700 najnovijih ili unapređenih i modernizovanih verzija oružanih sistema i oruđa...Izjavio je danas ruski ministar odbrane Sergej Šojgu, prenosi TAS..."Naoružavanje armije i mornarice se nastavlja. Od početka godine 776 osnovnih, novih i unapređenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.