Snimak tragedije utapanja u Novom Pazaru - bujica ih odnela VIDEO

Izvor: B92, 19.Jan.2023, 19:43

Snimak tragedije utapanja u Novom Pazaru - bujica ih odnela VIDEO

Scena koja se odigrala u Novom Pazaru, gde su otac i sin pokušali da uskoče u reku Trnovicu i spasu komšiju u nabujaloj reci zabeležen je sigurnosnim kamerama.

Prema rečima meštana, sve se odigralo munjevitom brzinom jutros u naselju Ćeramidžinica u Novom Pazaru.

Nesretni Elvis je sa komšijom stavljao daske i najlon pokušavajući da zaštiti kuću od vode koja je nezaustavljivo nadirala.

"Na snimku se vidi kada mladić pritrčava na most iznad reke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i pokušava da spasi komšiju. Međutim bujica je bila toliko jaka da je odnela i njega", pričaju očevici ovog tragičnog događaja za Rinu.

Do nesreće je došlo u naselju Ćerimidžinica, nedaleko od ušća Trnavice u Jošanicu, dok je stariji muškarac pokušavao da sa par komšija postavi branu i spreči izlivanje vode na ulicu i dvorište.

U Novom Pazaru proglašena je vanredna situacija, a iz Štaba apeluju na sve građane da budu oprezni u blizini reka, da se ne približavaju obali i ne prelaze improvizovane mostove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.