Ovo je heroj iz Novog Pazara koji je komšiju izvukao iz rijeke: Nisam želio da ga pustim po cijenu da se i ja udavim

Izvor: SandzakPress.net, 19.Jan.2023, 15:49

Ovo je heroj iz Novog Pazara koji je komšiju izvukao iz rijeke: Nisam želio da ga pustim po cijenu da se i ja udavim

U Novom Pazaru odigrala se drama koja još nije gotova. Naime, dok su postavljali branu na reci Trnavici, trojica muškaraca upala su u vodu. Jedan od njih je spasen, dok se za dvojicom traga. Prema informacijama Nova.rs, najpre je u vodu pao i počeo da se davi komšija, penzioner iz Švajcarske, a Vehbija Zekić je skočio kako bi mu pomogao. Za njim je skočio i njegov 32-godišnji sin, kojeg je iz vode izvukao Novopazarac Beli Kašović. Kako je rekao za Nova.rs, dao je sve od sebe kako bi spasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i drugu dvojicu, za kojom se još traga. „Nažalost nisam uspeo da uhvatim starije komšije, samo dečka“, kaže Beli. Dodaje da je i on sam počeo da klizi u vodu i da je osetio da ga voda polako povlači, ali da nije želeo da pusti komšiju po cenu da se i on sam udavi. (NOVA) The post Ovo je heroj iz Novog Pazara koji je komšiju izvukao iz rijeke: Nisam želio da ga pustim po cijenu da se i ja udavim appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆI VIDEO SNIMAK! Otac i sin upali u reku, sina izvukli, a za Safetom Z. se još traga

Izvor: Pančevac-online.com, 19.Jan.2023

U Novom Pazaru odigrala se drama koja još nije gotova. Otac Safet Z. i sin su upali u reku Jošanicu, sina su pronašli i izvukli iz reke, a oca još nisu našli. Otac i sin su radili kao stakloresci. Još jedan meštanin je upao u reku Jošanicu, ali su njega odmah izvukli. Prvi je u […] The post...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.