Snijeg ostavio bez struje mnoga sela u Sandžaku

Izvor: SandzakPress.net, 10.Jan.2021, 19:57

Snijeg ostavio bez struje mnoga sela u Sandžaku

Snijeg koji je tokom vikenda pao na teritoriji Sandžaka i ovog puta je bez električne energije ostavio više sela i gradskih naselja u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici. Prema informacijama sa terena više od 24 sata bez struje je većina Tutinskih sela, kao i tri sela na teritoriji Sjenice (Zahumsko, Krajinoviće i Vrbnica). Bez struje su tokom dana bila i sela na relaciji od Požege do Bijelih Voda, ali je kvar otklonjen. Trenutno je bez struje i novopazarsko naselje Selakovac, dok u brojnim naseljima >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << napon varira ili je slabog inteziteta. Iz Elektro-distribucije Novi Pazar nismo mogli da dobijemo više informacija o tome kada se očekuje normalizacija snabdijevanja strujom, osim da su ekipe na terenu i da se radi na sanaciji problema, ali da dodatan problem radnicima predstavlja ledena kiša. Izvor: SANA The post Snijeg ostavio bez struje mnoga sela u Sandžaku appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Na svakih 5 cm snijega, pola Sandžaka danima bez struje

Izvor: SandzakPress.net, 11.Jan.2021, 14:34

Dotrajala elektroenergetska mreža u Sandžaku ponovo je i ove godine zakazala, što je gotovo čitav ovaj region danima ostavilo u mraku. Svake godine prvi snijeg mještani gradskih i prigradskih naselja u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici, a prije svega seoskih sredina na Pešteri, dočekaju uz svijeće....

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.