Snažna eksplozija u fabrici petardi, srušila se čitava zgrada; Poginule 23 osobe VIDEO

Izvor: B92, 05.Sep.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažna eksplozija u fabrici petardi, srušila se čitava zgrada; Poginule 23 osobe VIDEO

U snažnoj eksploziji u fabrici petardi 23 osobe su poginule, a 14 je povređeno u sredu na severu Indije, saopštila je policija, a prenosi CNN.

Eksplozija koja se dogodila u Gurdaspuru, u indijskoj saveznoj državi Pundžabu, bila je toliko snažna da je srušila celu zgradu u kojoj su se izrađivale petarde, prenosi.

"Pokušavamo otkriti uzrok eksplozije. Policija, vatrogasci i druge hitne službe upravo su na mestu događaja i među ruševinama istražuju ima li još poginulih“, rekao je u sredu inspektor i dodao da je eksplozija bila toliko jaka da je razbila prozore i srušila neke zidove na obližnjim zgradama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSPLOZIJA U FABRICI PETARDI: Poginule 23 osobe, 14 ranjeno (FOTO+VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 05.Sep.2019

U eksploziji u fabrici petradi i vatrometa na severu Indije u sredu poginule su 23 osobe, a još 14 je ranjeno, saopštila je policija.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.