Izvor: RTS, 17.Maj.2021, 16:28

Snažan pljusak u Beogradu, velike količine vode zaustavile tramvaje i trolejbuse

Snažan pljusak praćen grmljavinom sručio se na Beograd oko 16 časova. Pljusak je trajao desetak minuta i napravio je velike probleme u saobraćaju. Tramvajski i trolejbuski saobraćaj bio je u zastoju.
Prognoze meteorologa za ovaj ponedeljak su se pokazale tačnim. Jak pljusak, praćen snažnim udarima vetra, sručio se na Beograd. 

Za samo sat vremena palo je pet do deset litara kiše po kvadratnom metru, odnosno više nego što je prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << palo tokom celog dana.
Najviše kiše palo je u Borči, Zemunu i na Bežanijskoj kosi.
Zbog olujnog vetra, u Ulici Despota Stefana odleteo je deo limenog krova sa jednog lokala. Srećom, niko nije stradao.
Velika količina vode koja se sručila na grad izazvala je velike probleme u saobraćaju - zaustavljni su tramvaji u Bulevaru kralja Aleksandra, a na Crvenom krsti i naselju Medaković stajali su trolejbusi.
Tramvajski saobraćaj na Slaviji nešto pre 18 časova počeo je da se normalizuje. U Nemanjinoj ulicio bio je potpuni kolaps, koji se polako reguliše.
Na Trošarini je još uvek gužva. Stoje autobusi, ali trolejbuski i tramvajski saobraćaj je krenuo. 
Na Autokomandi mogu se videti velike količine vode, koje su otežavale kretanje i vozačima i pešacima.
 
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Obilan pljusak i grmljavina u Beogradu, u saobraćaju gužve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2021

Beograd je danas oko 16 časova pogodilo krakotrajno nevreme - obilni pljuskovi sa grmljavinom i jak vetar...Obilne padavine poklopile su se sa popodnevnim špicem, kada je u gradu veći intenzitet saobraćaja. Velike gužve su na Mostu Gazela, Autokomandi, Brankovom mostu, Mostarskoj petlji, u Takovskoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.