Obilan pljusak i grmljavina u Beogradu, u saobraćaju gužve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2021, 17:03

Obilan pljusak i grmljavina u Beogradu, u saobraćaju gužve

Beograd je danas oko 16 časova pogodilo krakotrajno nevreme - obilni pljuskovi sa grmljavinom i jak vetar.

Obilne padavine poklopile su se sa popodnevnim špicem, kada je u gradu veći intenzitet saobraćaja. Velike gužve su na Mostu Gazela, Autokomandi, Brankovom mostu, Mostarskoj petlji, u Takovskoj ulici...

Pojedini mediji objavili su snimak na kojem su ulice prepune vode i da automobili teško prolaze, dok jedan trolejbus izgleda kao da "plovi ulicom".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Ranije danas Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je upozorenje za područje cele Srbije da je na snazi narandžasti meteoalarm, odnosno da se očekuju obilniji pljuskovi sa grmljavinom, pojava sugradice i grada i jak, povremeno i olujni, zapadni i severozapadni vetar.

Kišovito i nestabilno vreme meteorolozi najavljuju da nas očekuje do kraja maja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.