Smederevac hteo da bude konkurencija Majkrosoftu i Eplu: Švercovao računarsku opremu vrednu 10 MILIONA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2020, 22:27

Smederevac hteo da bude konkurencija Majkrosoftu i Eplu: Švercovao računarsku opremu vrednu 10 MILIONA

Protiv osobe od koje je roba oduzeta biće podneta krivična prijava

Inspektori Poreske policije u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, a po nalogu Osnovnog suda u Smederevu, uhapsili su jednu osobu zbog sumnje da je izvršila krivična dela nedozvoljenog skladištenja robe i nedozvoljene trgovine.

Prilikom hapšenja kod njega je pronađena računarska oprema čija je vrednost procenjena na oko deset miliona dinara.

- Prilikom pretresa stana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Smederevu pronađena je veća količina računarske opreme - ram memorije, grafičke kartice, hard diskovi, namenjene daljem prometu, bez dokumentacije o poreklu, na koju se plaća porez, kao i oprema za rudarenje kripto valuti koja je bila u funkciji - navodi se u saopštenju Biroa za informisanje Poreske uprave.

.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zaplenjeno više od 2.500 paklica u dve odvojene akcije

Izvor: B92, 25.Avg.2020, 13:49

Inspektori Poreske policije u koordinaciji sa MUP-om su u dve odvojene akcije, pronašli i oduzeli 2.651 paklicu cigareta bez akciznih markica...Cigarete su pronađene prilikom pregleda vozila, kao i na pijačnoj tezgi u Kraljevu i Kruševcu, navodi se u saopštenju Poreske uprave...Dodaje se da će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.