Službe SAD vode antirusku kampanju u istočnoj Evropi

Izvor: B92, 21.Feb.2020, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Službe SAD vode antirusku kampanju u istočnoj Evropi"

Američke specijalne službe pokrenule su kampanju u istočnoj Evropi protiv dobrosusedskih odnosa koje te zemlje imaju s Rusijom.

To je prenela agencija Tas, a izjavio je portparol Ruske službe za obaveštajne poslove Sergej Ivanov.

Prema informacijama koje su prikjpljene, američke specijalne službe su pokrenule veliku kampanju za diskreditaciju političkih i javnih ličnosti u istočnoj Evropi koje se zalažu za razvoj dobrosusedskih odnosa s Rusijom, rekao je Ivanov.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"U tu svrhu oni mobilišu agente i nevladine organizacije koje finansiraju službene američke agencije", kazao je Ivanov i dodao da je centar ove kampanje Bugarska.

Kako je objasnio, to je mesto na kome se špijunski skandali redovno organizuju uz naknadna neosnovana proterivanja ruskih diplomata.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRVI RUSKI OBAVEŠTAJAC UPOZORAVA: Amerika pokrenula veliku kampanju u zemljama istočne Evrope!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020

Američke specijalne službe su pokrenule veliku kampanju za diskreditaciju političkih i javnih ličnosti u istočnoj Evropi koje se zalažu za razvoj dobrosusedskih odnosa s Rusijom...Američke specijalne službe pokrenule su kampanju u istočnoj Evropi protiv dobrosusedskih odnosa koje te zemlje imaju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.