PRVI RUSKI OBAVEŠTAJAC UPOZORAVA: Amerika pokrenula veliku kampanju u zemljama istočne Evrope!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI RUSKI OBAVEŠTAJAC UPOZORAVA: Amerika pokrenula veliku kampanju u zemljama istočne Evrope!

Američke specijalne službe su pokrenule veliku kampanju za diskreditaciju političkih i javnih ličnosti u istočnoj Evropi koje se zalažu za razvoj dobrosusedskih odnosa s Rusijom.

Američke specijalne službe pokrenule su kampanju u istočnoj Evropi protiv dobrosusedskih odnosa koje te zemlje imaju s Rusijom.

To je izjavio portparol Ruske službe za obaveštajne poslove Sergej Ivanov.

Prema informacijama koje su prikupljene, američke specijalne službe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su pokrenule veliku kampanju za diskreditaciju političkih i javnih ličnosti u istočnoj Evropi koje se zalažu za razvoj dobrosusedskih odnosa s Rusijom, rekao je Ivanov.

- U tu svrhu oni mobilišu agente i nevladine organizacije koje finansiraju službene američke agencije - kazao je Ivanov i dodao da je centar ove kampanje Bugarska.

Kako je objasnio, to je mesto na kome se špijunski skandali redovno organizuju uz naknadna neosnovana proterivanja ruskih diplomata.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.