Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2018, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba opasno podivljao i izvređao Lunu, krenula mu krv iz nosa!

Odnos Slobe Radanovića i Lune Đogani postaje sve gori nakon što je u rijaliti ušla njegova supruga Kija, pa i pevačica Nadežda Biljić.

Uprkos tome što su se do juče zaklinjali na večnu ljubav, Slobodana to nije sprečilo da žestoko izvređa Lunu. Naime, vesti o navodnoj aferi između Slobodana i Nadežde Biljić veoma su pogodile Lunu, pa to više ne može da sakrije.

Slobodan je poludeo zbog ovakve Lunine reakcije, pa ju je tako izrevoltiran, najstrašnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izvređao. Pale su teške reči i pretnje, poput ovih:

"Marš i ti ona! Zapamti, plakaćeš zbog ovoga, go.no jedno! Jedini čovek koji te ovde diže i uvek oraspoloži sam ja" vikao je Sloba na Lunu.

Slobodan je nakon toga izleteo iz sobe, nastavljajući da psuje i da viče, pa mu je krenula i krv iz nosa, a Luna je vidno neraspoložena ležala na krevetu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.