Slikajte se goli kao vikinški par

Izvor: Kurir, 09.Feb.2013, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slikajte se goli kao vikinški par

Skandinavska kompanija pozvala je ljude da na Fejsbuk postave svoje golišave fotografije imitirajući njihov zaštitni znak - crtani vikinški par Blosom i Bil

Skandinavska kompanija pozvala je ljude da na Fejsbuk postave svoje golišave fotografije imitirajući njihov zaštitni znak - crtani vikinški par Blosom i Bil.

Kompanija ISAK, koja dizajnira i prodaje predmete za domaćinstvo, nagradiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << par koji najviše liči na njih nagradom za Dan zaljubljenih.

Sandra Isakson, vlasnica kompanije, ne mari mnogo što prima mejlove koji je kritikuju jer propagira golotinju pa je i sama pozirala sa suprugom i sliku postavila na društvenu mrežu animirajući tako i druge parove.

„Pokušavamo da pronađemo najbolje dvojnike našim likovima Blosom i Bilu kojima je najvažnije da se dobro zabavljaju i uživaju u životu, i naravno ne shvataju sve tako ozbiljno", kaže Isaksonova i dodaje: "Golotinja je naše prirodno stanje i jako je tužno što i dalje vlada takav tabu oko pogleda na golo telo!"

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Slikajte se goli kao vikinški par

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2013

Skandinavska kompanija pozvala je ljude da na Fejsbuk postave svoje golišave fotografije imitirajući njihov zaštitni znak – crtani vikinški par Blosom i Bil. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.