Skupština Crne Gore usvojila Rezoluciju o genocidu u Srebrenici

Izvor: SandzakPress.net, 17.Jun.2021, 21:12

Skupština Crne Gore usvojila Rezoluciju o genocidu u Srebrenici

Skupština Crne Gore usvojila je Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, koju je predložila Bošnjačka stranka. U trenutku kada se odlučivalo o Rezoluciji u skupštinsku salu su ušli poslanici DPS-a. Za je glasalo 55 poslanika. Vlast je na rezoluciju podnijela više amandmana, od kojih su neki usvojeni. Poslanik BS Ervin Ibrahimović kazao je da su se kao predlagači trudili da usvoje konstruktivne predloge i amandmane. “Predlog ove Rezolucije je svrha pomirenja u Crnoj Gori”, poručio je Ibrahimović. Izvor: rtcg.me The post Skupština Crne Gore usvojila Rezoluciju o genocidu u Srebrenici appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BURNO U SKUPŠTINI CRNE GORE Smenjen ministar pravde Leposavić, poslanici usvojili Rezoluciju o SREBRENICI

Izvor: Blic, 17.Jun.2021

Skupština Crne Gore usvojila je Predlog Rezoluciju o Srebrenici. Posalnici, njih, 55 je glasalo za, 19 protiv, 7 uzdržanih.

Nastavak na Blic...

Skupština Crne Gore usvojila Rezoluciju o Srebrenici, razrešen ministar za ljudska i manjinska prava

Izvor: RTS, 17.Jun.2021

Skupština Crne Gore usvojila je Predlog Rezolucije o Srebrenici. Ministar ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić je razrešen dužnosti, prenose Vijesti. . Za predlog Rezolucije je glasalo 55 poslanika, 19 protiv, sedam poslanika je bilo uzdržano...RTCG prenosi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.