Skandal u Kini: Fotografije orgija političara završile na internetu

Izvor: Blic, 16.Avg.2012, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Kini: Fotografije orgija političara završile na internetu

Nekoliko visokopozicioniranih kineskih političara optuženo je da su učestvovali u orgijama nakon što se na kineskoj varijanti tvitera zvanog “veibo”, pojavilo 100 fotografija na kojima se vide tri naga muškarca i dve nage žene kako upražnjavaju seks u hotelskoj sobi.

Na slikama su Vang Minšeng, partijski sekretar u oblasti Luđiang, u provinciji Anhui, njegov zamenik Điang Dabin i lider podmlatka na Univerzitetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Hefei, Vang Ju.

Vođenje ljubavi utroje je u Kini protivzakonito, a osumnjičeni za ovakav akt mogu se naći i na udaru zakona.

Partijski sekretar Minšeng odbacuje sve optužbe, koje su se raširile zemljom poput požara, i smatra da se našao na listi optuženih zato što trenutno radi na slučaju vezanom za korupciju, i dodaje da su lažne fotografije doturili njegovi politički protivnici.

Vang Ju, međutim, priznaje da se nalazi na spornim fotografijama i kaže da je jedna od pripadnica lepšeg pola na njima zapravo supruga njegovog nastavnika iz škole.

Fotografije su se brzinom svetlosti raširile po društvenoj mreži “veibo” i privukle ogromnu pažnju, tako da je Državni savet za informisanje morao da reaguje tako što je izdao zvanično saopštenje u kome se kaže da “svi vebsajtovi moraju prestati da prate takozvani ‘incident sa nepristojnim fotografijama iz Luđianga’”, a pored toga je na sajtu zabranjeno koristiti rečenice poput “nage fotografije” i “vulgarne fotografije”.

Skandal se dogodio u trenutku kada Gu Kailai, supruga bivšeg komunističkog zvaničnika Boa Silaja pred sudom odgovara za ubistvo britanskog biznismena Nila Hejvuda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Orgije političara završile na internetu

Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Avg.2012, 14:07

Nekoliko visokopozicioniranih kineskih političara optuženo je da su učestvovali u orgijama nakon što se na kineskoj varijanti tvitera zvanog "veibo", pojavilo 100 fotografija na kojima se vide tri naga muškarca i dvije nage žene kako upražnjavaju seks u hotelskoj sobi. Na slikama su Vang Minšeng,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.