Situacija sa koronom u Novom Pazaru sve teža – Na liječenju 122 pacijenta

Izvor: SandzakPress.net, 02.Mar.2021, 12:39

Situacija sa koronom u Novom Pazaru sve teža – Na liječenju 122 pacijenta

Prema podacima koje je objavio lokalni Štab za vanredne situacije, na lečenju u novopazarskim Covid bolnicama trenutno se nalaze 122 pacijenta, od kojih je pet na respiratorima, a tri na kiseoničkoj potpori. Proteklog dana na lečenju je zadržano 14 lica (Novi Pazar 7, Sjenica 4, Raška 3), dok je deset pacijenata otpušteno. Ukupan broj pregleda u Covid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar je 137, od čega su 82 prva i 55 kontrolna pregleda. U Domu zdravlja urađena je 101 laboratorijska >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << analiza, 83 RTG pluća i 68 brzih antigenskih testova iz brisa nosa, od čega je 23 pozitivno. Urađena su i 72 PCR testa. indeksonline.rs The post Situacija sa koronom u Novom Pazaru sve teža – Na liječenju 122 pacijenta appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juče 100 pregleda zbog sumnje na koronu, u kovid bolnicama još samo šest slobodnih postelja

Izvor: OkRadio.rs, 03.Mar.2021, 10:33

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 316 pregleda, od čega je 100 broj prvih pregleda. Uzorkovana je krv kod 185 pacijenata i sačinjen 141 RTG pluća.    Urađeno je 11 PCR testova i 144 antigenska testa, od kojih je 61 pozitivan na koronavirus.    Dijagnostikovana...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.