Novi Pazar: Rekordan broj pregleda u Covid ambulanti, preminuo jedan pacijent

Izvor: SandzakPress.net, 03.Mar.2021, 11:50

Novi Pazar: Rekordan broj pregleda u Covid ambulanti, preminuo jedan pacijent

Usled posledica izazvanih virusom Covid19 u Zdravstvenom centru Novi Pazar preminula je jedna osoba, dok se još šest nalazi na respiratorima, a dva na kiseoničkoj potpori. U protekla 24 sata na lečenju je zadržano 13 osoba (Novi Pazar 5, Sjenica 1, Raška 4, Tutin 2, Bajina Bašta 1), dok je kući otpušteno 14 pacijenata. Na lečenju u novopazarskim Covid bolnicama nalaze se 123 pacijenta, od kojih je 30 sa lakšom kliničkom slikom smešteno u privremenu Covid bolnicu Novopazarska >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << banja. Ukupan broj pregleda u Covid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar je 160, od čega je 78 prvih i 82 kontrolna pregleda. U Domu zdravlja urađeno je 105 laboratorijskih analiza, 89 RTG pluća i 70 brzih antigenskih testova iz brisa nosa, od čega je 17 pozitivno. Urađen je i 61 PCR test. Indeksonline.rs The post Novi Pazar: Rekordan broj pregleda u Covid ambulanti, preminuo jedan pacijent appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

U Novom Pazaru 160 pregleda, jedan pacijent preminuo

Izvor: B92, 03.Mar.2021

Prema poslednjim podacima, u protekla 24 časa Kovid ambulaniti Doma zdravlja u Novom Pazaru javila se 160 osoba, od tog broja njih 78 javilo se lekarima prvi put, zbog simptoma sličnih koronavirusu...U bolnici je zadržano 13 osoba, na dalje kućno lečenje upućeno je njih 14, tako se na bolničkom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.