Siniša Mali osudio napad na policajce

Izvor: Press, 11.Feb.2015, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mali osudio napad na policajce

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali oštro osuđuje ponašanje nasilnika koji je večeras ugrozio živote pripadnika policije, nezadovolan merama koje je u skladu sa zakonom preduzeo "Parking servis".
"Nedopustivo je da pojedinci svoje nezadovoljstvo radom komunalnih službi i preduzeća izražavaju tako što ugrožavaju bezbednost i živote građana i onih koji su tu da ih zaštite", istakao je Mali, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je gradska uprava.

Gradnoačelnik je istakao i da takvu i "svoju pravdu treba da isteruju na sudu, a ne nasilničkim ponašanjem".

Do napada je došlo na Starom sajmištu kada je vlasnik vozila koje je oduzeto zbog nepropisnog parkiranja sa flašom benzina došao do placa i potom polio benzinom i zapalio dvojicu policajaca.

Policajce, koje se oporavljaju na Vojnomedicionskoj akdemiji obišao je Ministar unutrašnjih poslova Neboša Stefanović.

Stefanović je rekao da je jedan od policajaca manje, a drugi više povređen i najavio da će od sutra ponovo, svakodnevno tražiti najoštrije kazne za sve koji napadaju policajce.

Napadač koji je, takođe, zadobio opekotine jer je benzinom polio i sam sebe uhapšen je u ukazuje mu se pomoć na VMA.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.