Izvor: Press, 11.Feb.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Norme prestonice važe i za komunalnu policiju

Komunalna policija radi u korist svih građana i od nje se očekuje da bude profesionalna i da obavlja posao u skladu sa zakonom i normama ponašanja koje srpska prestonica zaslužuje, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.
"U proteklih nekoliko sedmica desio se veći broj incidenata sa pripadnicima komunalne policije, bilo da su krivi građani ili pripadnici komunalne policije", rekao je gradonačelnik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Ističući da komunalna policija nema jednostavan posao, Mali je naveo da ta služba radi u korist svih građana i da joj zato treba pomoći i podržati je. Gradonačelnik je ukazao da na kraju godine svaki komunalni policajac dobija ocenu i ukoliko ta ocena nije dobra, bude ražalovan u niži rang.

"Njihov posao nije lak, ali od njih očekujemo da budu profesionalni, da obavljaju posao prevashodno u skladu sa zakonom, ali i u skladu sa normama ponašanja koje ovaj grad zaslužuje", zaključio je Mali.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Posao komunalnog policijaca nije lak, ali mora da se obavlja po zakonu

Izvor: Blic, 11.Feb.2015

Komunalna policija radi u korist svih građana i od nje se očekuje da bude profesionalna i da obavlja posao u skladu sa zakonom i normama ponašanja koje srpska prestonica zaslužuje, izjavio je danas gradonačelnik Siniša Mali...- U proteklih nekoliko sedmica desio se veći broj incidenata sa pripadnicima...

Nastavak na Blic...

KO JE ČOVEK KOJI NAS ZASMEJAVA SVAKI DAN "FORAMA" O ŠVERCERIMA!? On je i autor hita "Validirajte drugovi"!

Izvor: Press, 12.Feb.2015, 13:36

Popularni novinar i voditelj Uroš Bogdanović otkrio nam je odakle crpi inspiraciju za svoje tekstove. . Uroš Bogdanović, član ekipe Njuz.net i voditelj Laguna radija, stekao je ogromnu popularnost svojim kreativnim i duhovitim...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.