Sindi Kraford: Ne izgledam kao moja ćerka i ne osećam se loše zbog toga

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2016, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindi Kraford: Ne izgledam kao moja ćerka i ne osećam se loše zbog toga

Za mnoge najlepša manekenka svih vremena Sindi Kraford svesna je koliki je pritisak danas na ženama da izgledaju savršeno.

"Veliki pritisak je na ženama da ne stare. Verovatno sam vrlo osetljiva na ovo pitanje, ali ne možete da jurite ovu neizbežnu stvar. Koliko god vodila računa o sebi ja ne izgledam kao moja ćerka i ne želim da se osećam loše zbog toga“, kaže Sidni.

"Moja ćerka tek ulazi u svet manekenstva i na njima je još veći pritisak da budu mršave. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Ja nikada nisam bila supermršava i nikada se nisam osećala loše zbog toga. Mogli ste da imate grudi, kukove i malo viška. Sada se od modela očekuje da budu ekstremno mršave“, zaključila je ona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.