Severina šokirala javnost: Sina su mi zlostavljali psihički i fizički, ne želi da se vraća u školu

Izvor: Večernje novosti, 17.Okt.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina šokirala javnost: Sina su mi zlostavljali psihički i fizički, ne želi da se vraća u školu

Pevačica tvrdi da učiteljice zlostavljaju njeno dete. Oglasila se i škola PEVAČICA Severina Kojić na pres konferenciji iznela je teške optužbe na račun škole svog sina. Tvrdi da ga učiteljice tamo zlostavljaju. Iz škole su poručili kako se suzdržavaju komentara zbog dobrobiti deteta.- Dešavaju mi se u životu jako teške stvari u odnosu na moj život s detetom i suprugom. Naime, u petak 11.10. u školi gde moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dogodio se incident kada mojem suprugu, koji uredno sa mnom preuzima dete nakon nastave, iz škole nisu dali dete nego su ga učiteljice zaključale u školu, telesno i psihički su ga povredile i tako su ga držale puna dva i više sata - ovim rečima počela je svoje obraćanje na press konferenciji pevačica Severina Kojić (47) i dodala:Pročitajte još: SEVERININ SIN KRENUO U ŠKOLU: Poseban dan u životu pevačice i njenog naslednika - Iako po sudskom sporazumu moj suprug ima pravo preuzeti dete iz škole, svejedno su se direktorka škole, koja ima dosta tužbi u toj školi od ostalih majki, zajedno s ocem dogovorili da niko osim mene ne može preuzimati dete, tako sam jedina majka koja ne može obavljati svoj posao. Jedina sam majka koja ne može biti bolesna, naime ja sam im poslala i izvinjenje jer sam imala malu telesnu povredu na plesnoj probi i tako dalje. Do danas me iz te škole niko nije nazvao, dete mi ne želi ići u školu jer je doživelo veliku traumu. Mislio je da će celo vreme biti zatvoren u školi - nastavila je pevačica i ispričala situaciju koja se navodno dogodila.- Vukle su ga za ruku, za ramena, za stomak, to sve imam i u lekarskom nalazu. I pretile su mu da će, ako se ustane sa stolice, jer je vikao da hoće kod Igora, dobiti batine. Čak su ga vlastitim telom sprečavale da izađe iz razreda. Tek nakon dva i po sata maltretiranja, direktorka koja se nije pojavila u školi, rekla je da je otac dao dozvolu da moj suprug preuzme dete - tvrdi Severina.Kako kaže pevačica, ove informacije je morala javno podeliti:- Ja sam jedina majka koja ne sme na Instagramu objavljivati fotke sina jer je moj bivši to rešio na sumnjive načine - tvrdi Severina. Nazvali smo direktorku škole koja kaže da se suzdržavaju od svakog komentara zbog dobrobiti dece jer smatra da svako njihovo dete zaslužuje da ima spokojno, odnosno mirno detinjstvo.Inače, celi ovaj niz optužbi dolazi uoči odluke suda oko starateljstva nad detetom. Ročište je zakazano za kraj novembra.(24sata.hr)
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učiteljice maltretirale Severininog sina u školi, zaključali ga, telesno i psihički povređen

Izvor: Tracara.com, 17.Okt.2019

Severina Kojić održala je konferenciju za novinare u Zagrebu, povodom predstojeće turneje, no sve je počela priču o zlostavljanju koje je njen maloletni sin Aleksandar doživeo pre nekoliko dana. “U petak 11. 10. ove godine u OŠ Matija Gubec gde moj sin pohađa drugi razred međunarodnog...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.