Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2020, 22:45

Šest igrača Širokog iz utakmice protiv Sarajeva pozitivni na koronu

"Uz onih 12 igrača koji su osjećali simptome i koji su na vrijeme stavljeni u izolaciju, današnje testiranje je potvrdilo kako su jedan član stručnog štaba i čak šest igrača FK Široki Brijeg, a koji su nastupili u derbiju 11. kola m:tel Premijer lige BiH protiv FK Sarajevo (2:0) na Koševu, pozitivni na virus korona, objavili su iz Širokog Brijega.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ceo tim iz Premijer lige BiH zaražen koronavirusom

Izvor: RTS, 20.Okt.2020, 12:02

Fudbalaski klub Široki Brijeg saopštio je da su 18 igrača i jedan član stručnog štaba zaraženi koronavirusom. . Prvi tim trenutno na raspolaganju ima šestoricu seniora, zbog čega će zatražiti odlaganje prvenstvene utakmice protiv Tuzle i utakmice Kupa protiv mostarskog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.