Serija eksplozija u Zagrebu

Izvor: RTS, 11.Jan.2013, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija eksplozija u Zagrebu

Jedna osoba je povređena u seriji eksplozija koje su potresle zapadni deo Zagreba. Istraga je u toku, a na licu mesta su ekipe vatrogasaca i policija.

Nekoliko eksplozija potreslo je tokom noći zapadni deo Zagreba, kod autobuske stanice, a jedna osoba je povređena, javljaju hrvatski mediji.

Policija je potvrdila da je jedna osoba prevezena u bolnicu, a prema navodima iz Uprave za hitne situacije, povređeni muškarac je van životne opasnosti.

Eksplozije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su se dogodile blizu raskrsnice Aleje Bolonja i Gospodske ulice, kod autobuske stanice, a Aleja Bolonja je zatvorena za saobraćaj u jednom delu, dok policija preusmerava vozila.

Sve potrebne službe su na terenu, a uviđaj je u toku.

Očevici govore da je u pitanju nekoliko eksplozija, dok iz Uprave za vanredne situacije ističu da ti navodi nisu zvanični.

Policija je oko pola sata nakon ponoći iz bezbednosnih razloga zatvorila saobraćaj na deonici pruge između stanice Zaprešić i Zagreb Zapadni kolodvor, saopštile su Hrvatske železnice.

Pre dva dana jedna eksplozija se dogodila u trenutku prolaska teretnog voza na pruzi u Zagrebu, nedaleko od železničke stanice u Podsusedu. Povređenih tada nije bilo, ali je načinjenja materijalna šteta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozije u zapadnom delu Zagreba, jedna osoba povređena

Izvor: Press, 11.Jan.2013

Policija je potvrdila da je jedna osoba prevezena u bolnicu, a prema navodima iz Uprave za hitne situacije, povređeni muškarac je van životne opasnosti.. Eksplozije su se dogodile blizu raskrsnice Aleje Bolonja i Gospodske ulice, kod autobuske stanice, a Aleja Bolonja je zatvorena za saobraćaj u...

Nastavak na Press...

Nove eksplozije u Zagrebu, povređen bombaš?

Izvor: Mondo, 11.Jan.2013

Nekoliko eksplozija potreslo je tokom noći zapadni deo Zagreba, kod autobuske stanice, a jedna osoba je povređena i pretpostavlja se da je on i bombaš...Policija je potvrdila da je jedna osoba prevezena u bolnicu, a prema navodima iz Uprave za hitne situacije, povređeni muškarac je van životne...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.