Scena je bila JEZIVA, žena je zapomagala... Otac Peđe Stojakovića jedva došao sebi nakon nesreće, TUGA u Borči

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2023, 13:04

"Scena je bila JEZIVA, žena je zapomagala..." Otac Peđe Stojakovića jedva došao sebi nakon nesreće, TUGA u Borči

SInoć se dogodila stravična nesreća u kojoj je poginuo stariji muškarac.

Na Zrenjaninskom putu u naselju Sebeš u blizini Borče gde je sinoć došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo stariji muškarac koji je bio na mestu suvozača kada je ženska osoba upravljajući vozilom nakon sudara uletela u kafić pored puta, u toku je saniranje štete.

Nesreća se dogodila juče oko 18.30 sati kada je otac proslavljenog košarkaša Peđe Stojakovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miodrag udario u vozilo u kom je bio nastradali muškarac, a od slične udarca oni su završili u lokalu.

- Lokal se nalazi na samoj ivici kod mosta i semafora, a tu je dozvoljeno polukružno okretanje i svi koji rade polukružno divljaju i niko ne poštuje pravila, a često ne mare ni za semafor. Sinoć je bilo jezivo, radili smo u prodavnici i odjednom je začuo prasak - kaže očevidac ove nesreće za Kurir i dodaje:

- Puklo je baš jako, i odmah smo izašli napolje. Scena je bila jeziva, auto je bio u lokalu, skoro celom dužinom. Žena koja je vozila je kukala, zapomagala. Nikad nisam video tako nešto...

Kako dalje navodi naš sagovornik, otac košarkaša koji je bio za volanom džipa jedva je izašao iz kola.

- Taj stariji čovek je bio zbunjen... Nije znao šta ga je snašlo. Pokušao je nekoga da zove na telefon, valjda da javi šta se desilo - kaže sagovornik i dodaje:

- Okupilo se dosta ljudi, a i neki radnici sa pumpe. Došla je i policija i Hitna pomoć. Sigurno će kamere sa pumpe moći da utvrde kako je tačno došlo do jezivog sudara.

Kako dodaje satima je trajao uviđaj, a otac bivšeg košarkaša je u marici odvezen u policijsku stanicu.

- Lekari su pokušali da reaniniraju nesrećnog čoveka, ali nije mu bilo spasa. Žena koje je vozila je plakala i zapomagala, i nju su odvezli na lekarski pregled, čuli smo da i ona ima neke povrede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.