Savet za prava deteta: Korak napred u zaštite prava dece u Srbiji

Izvor: Danas, 05.Nov.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savet za prava deteta: Korak napred u zaštite prava dece u Srbiji

Na 5. sednici Saveta za prava deteta Vlade Srbije pored državnog sekretara Nenada Nerića, ispred Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prisustvovao je i posebni savetnik ministra Dragan Vulević koji je predstavio dosadašnji rad Ministarstva na izradi Zakona o pravima deteta i zaštitniku prava deteta. Članak Savet za prava deteta: Korak napred u zaštite prava dece u Srbiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LSV: Trivan da pronađe sav opasan otpad

Izvor: Danas, 05.Nov.2018

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva ministra zaštite životne sredine Gorana Trivana da javnosti jasno saopšti dokle se stiglo sa otkrivanjem lokacija na kojima je sakriven opasan otpad u Srbiji, navodi se u saopštenju te stranke. Članak LSV: Trivan da pronađe sav opasan otpad se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.