Savet za nacionalnu bezbednost zaseda 13. marta zbog Prištine

Izvor: RTS, 09.Mar.2017, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savet za nacionalnu bezbednost zaseda 13. marta zbog Prištine

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sazvaće za ponedeljak, 13. mart, sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog zahteva "kosovskog parlamenta" da se prekine dijalog u Briselu, saopšteno je iz njegovog kabineta.
Predsednik Nikolić će sednicu sazvati i zbog očigledne rešenosti prištinske administracije da se protivpravno, i pored protivljenja međunarodne zajednice, nastavi sa formiranjem takozvane >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "vojske Kosova", čime se namerno i svesno urušavaju mir i stabilnost u regionu, navodi se u saopštenju.


"Politika predsednika i Vlade Republike Srbije u proteklih pet godina imala je za cilj da osigura mir i stabilnost, kao osnovne preduslove daljeg napretka i razvoja naše zemlje."
"Predsednik Republike je doneo odluku da sazove sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, kako bi se u novonastalim okolnostima razmotrile sve opcije, da se ove vrednosti na najbolji mogući način sačuvaju", navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Tomislav Nikolić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sednica Saveta za bezbednost 13. marta zbog Kosova

Izvor: N1 televizija, 09.Mar.2017

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sazvaće za 13. mart sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog zahteva kosovskog parlamenta da se prekine dijalog u Briselu i rešenosti Prištine da protivpravno, i pored protivljenja međunarodne zajednice, nastavi sa formiranjem Vojske Kosova, čime se namerno...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.