Saobraćajci prilikom kontrole poklanjali cveće ženama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2019, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajci prilikom kontrole poklanjali cveće ženama

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali su danas širom Srbije svojim sugrađankama Osmi mart - Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje.

Policijski službenici saobraćajne policije su ovim simboličnim poklonima želeli da iskažu iskreno poštovanje prema pripadnicama lepšeg pola, uz poruku da i dalje budu savesne i odgovorne učesnice u saobraćaju.

"Svaka čast policiji. Pomislila sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je u pitanju redovna kontrola. Nisam se uplašila, jer znam da su oni uvek kulturni, ali sam se baš prijatno iznenadila", rekla je jedna sugrađanka.

Mlada dama, koja je od policajca takođe dobila cvet, rekla je da je ovaj gest nesvakidašnji i srdačno se zahvalila na njihovom kavaljerstvu.

Policijski službenici, koji su poklonili cvet i svojim koleginicama, izrazili su zadovoljstvo što su imali priliku da na ovaj način obraduju svoje sugrađanke.

Ovim gestom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pokazali su još jednom brigu, poštovanje i posvećenost u razvoju poverenja i partnerskih odnosa sa svojim građanima, zbog čega se naša policija opravdano profiliše kao javna služba koja odgovorno vodi računa o njihovoj bezbednosti.
Pogledaj vesti o: Osmi mart

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajci delili ruže povodom 8. marta

Izvor: Danas, 08.Mar.2019

Policajci širom Srbije čestitali su, prilikom redovne kontrole saobraćaja, svojim sugrađankama Osmi mart - Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje. Članak Policajci delili ruže povodom 8. marta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

FOTO: Saobraćajni policajci delili cveće povodom Osmog marta

Izvor: Radio 021, 08.Mar.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali su danas u Novom Sadu i širom Srbije svojim sugrađankama Osmi mart - Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje..."Policijski službenici saobraćajne policije su ovim simboličnim poklonima...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.