Saobraćaj pojačan na Pančevcu, Gazeli i pored sajma

Izvor: Blic, 18.Okt.2012, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj pojačan na "Pančevcu", "Gazeli" i pored sajma

Saobraćaj u Beogradu jutros je pojačan na Pančevačkom mostu, "Gazeli" i u delu od Banovog brda i Čukaričke padine u pravcu prema centru grada, pored sajma, ali za sada nema gužvi, izjavila je Tanjugu dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Zorica Milić.

Milić je rekla da se očekuje tokom dana zbog tekućih radova pojačan saobraćaj na prilazima autoputu kod petlje u Bulevaru Franš d' Eperea i Dušanovačkog mosta.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.306 vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << javnog gradskog prevoza od kojih 121 tramvaj, 86 trolejbusa i 1.099 autobusa, rečeno je Tanjugu u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 650 polazaka, dok je "Lasta" planirala da 585 vozila ostvare 6.241 polazak, rečeno je Tanjugu u dispečerskim službama tih preduzeća.

Povezane vesti: Saobraćaj usporen na Pančevcu i Gazeli Saobraćaj pojačan na Pančevačkom mostu i Gazeli Saobraćaj pojačan na Pančevačkom mostu i "Gazeli" Saobraćajna gužva jutros pored Sajma Saobraćaj najintenzivniji na Pančevačkom mostu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.