Santos: Nisam ja kriv što Mendeš ima najbolje fudbalere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2022, 16:28

Santos: Nisam ja kriv što Mendeš ima najbolje fudbalere

Selektor fudbalske reprezentacije Portugalije Fernando Santos demantovao je da u nacionalnom timu favorizuje igrače, kojima je menadžer Žorž Mendeš, prenose lokalni mediji.

Santos je sa Portugalijom osvojio Evropsko prvenstvo 2016. godine, kao i prvo izdanje Lige nacija. On je na klupi portugalske reprezentacije već osam godina.

Portugalski mediji su preneli da je Santos na meti kritika, jer u reprezentaciji favorizuje fudbalere, koji sarađuju sa Mendešom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Nikada nisam imao menadžera u svom životu i neću znati kako je to, jer sam već mator. Svi kažu da biram Mendešove igrače, ali nije moja krivica što su njegovi ujedno i najbolji.

Nije moj menadžer tako da tu ne vidim problem. Ljudi kažu da nemam hrabrosti da izostavim Ronalda, a kada bez njega izgubimo od Švajcarske, onda doživim uvrede", rekao je Santoš.

Portugalski mediji podsećaju da je Mendeš menadžer i Kristijanu Ronaldu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.