Samsungov krombuk 5 stiže u Evropu

Izvor: Blic, 23.Jun.2011, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsungov "krombuk 5" stiže u Evropu

"Samsung" se priprema da lansira na evropsko tržište "krombuk 5", svoj prvi ultraprenosiv računar - "netbuk" pod "Guglovim" operativnim sistemom "Krom", preneli su danas francuski elektronski mediji.

Radi se o prvom "krombuku" na svetu u čijem razvoju se pre svega vodilo računa o njegovoj brzini, jednostavnosti i bezbednosti, kako bi bio prilagođen osobama koje su stalno "onlajn".

Uređaj će se 24. juna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naći na britanskom, nemačkom, holandskom, italijanskom i francuskom tržištu gde će se prodavati po ceni od 399 evra za model sa pristupom bežičnoj "vaj-faj" mreži i od 449 evra za računar prilagodjen 3G modelu.

Računar će se narednih meseci naći i u drugim zemljama.

"Epl", kako je objavio američki Veb sajt "DejliTek", istovremeno radi na razvoju televizora koji će u sebi sadržati njegov sistem "Epl TV" i program za upravljanje muzičkim sadržajima "aj Tjuns".

"Epl" bi uskoro mogao da predstavi nov uređaj, nakon čega bi se on, kako se pretpostavlja, pojavio na jesen na tržištu.

Stigao Fajerfoks 5

Fondacija "Mozila" je zvanično lansirala najnoviju verziju svog Internet navigatora "Fajerfoksa" - "Fajerfoks 5".

Nova verzija navigatora "Fajerfoks" nije vizuelno drugačija u odnosu na prethodnu - "Fajerfoks 4", ali je razlika između ostalog u funkcijama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Samsung" izbacuje ultraprenosivi računar

Izvor: S media, 23.Jun.2011

"Samsung" se priprema da lansira na evropsko tržište [b]"krombuk 5"[/b], svoj prvi ultraprenosiv računar. Brz, jednostavan i bezbedan, prilagođen je osobama koje su stalno "onlajn". .."Samsung" se priprema da lansira na evropsko tržište "krombuk 5", svoj prvi ultraprenosiv računar - "netbuk"...

Nastavak na S media...

Samsung Chromebook 5 da uvek budeš "onlajn"

Izvor: Mondo, 24.Jun.2011, 11:52

"Samsung" se priprema da na evropsko tržište lansira Chromebook 5, svoj prvi prenosiv računar pod Google operativnim sistemom Chrome.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.