Sajam za penzionere sedmi put u Nišu

Izvor: Megafon.co, 02.Dec.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam za penzionere sedmi put u Nišu

Najstarije Nišlije – stiže nešto samo za vas! Sajam za penzionere, sedmi po redu, održaće se u subotu, 7. i nedelju, 8. decembra prostorijama Oficirskog doma u Nišu. Ulaz na sajam za penzionere je besplatan.
Manifestacija je posvećena najstarijim sugrađanima i sugrađankama koji će na Sajmu moći da provere svoje zdravstveno stanje, da se edukuju o načinima pravilne ishrane… Da saznaju kako da ispune svoje slobodno vreme i da učestvuju na raznim radionicama i zabavnim aktivnostima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Takođe, imaće priliku da učestvuju u nagradnim igrama i da osvoje brojne popuste. Na Sajmu će biti predstavljen veliki broj izlagača, među kojima su predstavnici medicinskih ustanova, domaće i strane kompanije koje pružaju usluge starijima, udruženja i predstavnici državnih i gradskih institucija.
Planirane aktivnosti Posetioci će i u subotu i nedelju od 10 do 17 sati moći da pronađu sve što ih zanima u raznovrsnoj ponudi koja ih očekuje na Sajmu. U okviru štandova izlagača biće organizovane aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite, pomoći i nege u kući. Planirane su i edukativne aktivnosti o zdravlju, zdravoj ishrani, volontiranju, sportu… Na sajmu će se govoriti i o osiguranju i bezbednosti, finansijama, pravnoj zaštiti, kao i stvaralaštvima i putovanjima.
Cilj ove manifestacije je da prenzioneri kvalitetno provedu svoje slobodno vreme. Oni mogu da prisustvuju koncertima, da učestvuju u raznim radionicama i nagradnim igrama. Mogu i da na jednom mestu probaju i vide proizvode i usluge namenjene isključivo njima.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.