Sa 2,23 promila alkohola u krvi vozio dete na prednjem sedištu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 14:48

Sa 2,23 promila alkohola u krvi vozio dete na prednjem sedištu

Ugrozio bezbednost sebe, deteta i drugih učesnika u saobraćaju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača, od kojih je jedan vozio pijan dok je četvorogodišnje dete bilo na prednjem sedištu.

Policija u Svilajncu zaustavila je 43-godišnjeg vozača "mercedesa" koji je vozio sa 2,23 promila alkohola u organizmu, dok je na prednjem sedištu prevozio četvorogodišnje dete, saopšteno je iz Policijske uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Jagodini.

On je zadržan i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava.

Na putu Jagodina-Kragujevac, u zoni škole, zaustavljen je 32-godišnji vozač "dačije" koji je vozio brzinom 96 kilometara na sat, što je za 66 kilometara na sat više od dozvoljene.

Vozaču je izrečena novčana kazna u iznosu od 100.000 dinara, zabrana upravljanja vozilom od osam meseci i 14 kaznenih poena.

Obojica su izvršila prekršaj nasilnička vožnja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.